top of page
מבוגרים לומדים בכיתה.jpg

קורסים לארגונים

دورات للمنظّمات وللمؤسّسات

מודל חדשני המותאם לעמותות, חברות ומשרדי ממשלה.

משלב תרגול עם העובדים הערבים (במידה ויש), מחבר בין העובדים, מחזק אותם ואת הארגון ומהווה קרקע פוריה להזדמנויות חדשות.

למה כדאי לארגון שלכם ללמד את העובדים שלו ערבית?

ידיעת ערבית בקרב העובדים תעמיק את ההיכרות עם קהל היעד, ותסייע בהטמעת השירותים והמוצרים שלכם.

אם יש לכם קהל מוטבים/לקוחות ערבי

1

ידיעת ערבית בארגון תחזק תחושת השייכות בקרב העובדים הערבים הקיימים, ותעלה את האטרקטיביות שלו בקרב עובדים ערבים פוטנציאליים.

אם יש בארגון שלכם עובדים ערבים 

2

3

הכשרה מקצועית עם ערך משמעותי

תצטרפו למגמה ארצית של לימודי ערבית מדוברת שתופסת תאוצה בשנים האחרונות, ותעניקו לעובדים הכשרה מקצועית שהיא גם מתנה בעלת ערך משמעותי.

ארגונים שכבר עובדים איתנו

יהל.webp
תוכנית יהל
האוניברסיטה העברית.jpg
סגל האוניברסיטה העברית
יוצאים לשינוי.jpg
יוצאים לשינוי
אורט.jpg
אורט ישראל
Microsoft_logo-new.jpeg
מיקרוסופט
klalogo.png
KLA
אלומה.gif
אלומה
מועצה אזורית מנשה.png
מועצה אזורית מנשה
צוערים לשירות המדינה.png
ערך לדרך.jpg
רוח נכון.jpg
צוערים לשירות המדינה
קהילת ערך לדרך
רוח נכון
WhatsApp%20Image%202020-12-26%20at%2019.

למה בBlend.Ar?

Blend.Ar מציעה הכשרות שפה ותרבות ערבית במודל שפותח בליווי ג׳וינט ישראל וקרנות הביטוח הלאומי. המודל מוכח באפקטיביות שלו בכל הנוגע לרכישת השפה. ההכשרה של Blend.Ar מאפשרת לכם לא רק ללמד את העובדים שלכם ערבית, אלא גם לקדם עובדים דוברי ערבית שפת אם בארגון, להגדיל את תחושת השיכות, וליצר סביבת עבודה פוריה.

ארגונים שעברו את תוכנית Blend.Ar ממליצים

WhatsApp%20Image%202021-01-28%20at%2019.

גלית בן מאיר - جاليت بن مئير

מנהלת משאבי אנוש, עמותת אלומה

מרגישה שלימוד ערבית הוא הגשמת חלום, השיעורים גרמו לי לעוף ופתחו לי פתח לעולם שלם של שפה ותרבות. מאז שהתחלתי ללמוד אני מודעת לדברים שלא הייתי מודעת אליהם קודם וכמנהלת משאבי אנוש באלומה, שהוא ארגון מאוד מגוון, אנחנו מצליחים ליישם פעולות חדשות של חיבור, ושוויון בין העובדים. הקשר עם העובדים דוברי ערבית התהדק והם עוזרים לנו להמשיך ללמוד עוד מילים, מנהגים ותרבות. בטוחה שהשפעות הקורס יהדהדו עוד הרבה זמן בארגון.

WhatsApp%20Image%202021-01-28%20at%2019.

אמירה כבהא - أميرة كبها

מנהלת תוכנית המתמחים בחברה הערבית, עמותת אלומה

כששמעתי שלומדים ערבית, לא חשבתי שזה ישפיע עלי בעוצמה הזאתי. זה שהקורס שילב הבנה תרבותית מעמיקה, מעיד בעיני על איכפתיות, הערכה וכבוד כלפי עובדים דוברים ערבית. אישית שמחתי לראות את העניין בקרב קולגות שלי, כי זה הראה לי עד כמה אני חשובה בארגון ולא רק עניין של הבנת ערבית ברמה בסיסית.

bottom of page